Vårens høydepunkter: Besøk til gardeleiren 25.3. og loppemarked 26.-27.4.14

Som dere kan se i aktivitetskalenderen er det snart tur for å besøke Gardens musikk-, signal- og drillkompani på Hovseter. Dato er satt til den 25. mars. Vi gjentar suksessen fra ifjor, det var veldig morsomt og spennende. Både små og store var begeistret og det ble en stor motivasjonsinnsprøytning. Mer informasjon legges ut her snart. Det er lov for alle å bli med. meld interesse til den som er ansvarlig i hht aktivitetskalender.

Så er det loppemarkedet snart, vårens store hendelse på Bygdøy . Bak kulissene skjer det store forberedelser allerede.  Dette er både morsomt og svært viktig for oss som korpsets nest viktigste inntekskilde. God anledning til å bli godt kjent med andre korpsforeldre. Det blir helgen rett etter påske, 26./27. april. Også her, kommer mer info med vaktlister og slikt når det nærmer seg.

Om korpsbygdoyskole

Et lite, dedikert korps. Spilleglede i fokus :-)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s