Ny dirigent til Bygdøy Skoles Musikkorps

Vi får ny dirigent fra 1.februar 2015. Vår nye dirigent heter Thomas Dulsrud og har vært en lojal medspiller i mange år. Thomas har hatt ansvar for å utvikle trommegruppa til det dere har sett ved de siste tids arrangementer og det blir spennende  for BSM at han når inntar rollen som vår nye dirigent.
Nicklas som har gjort en fantastisk jobb sammen med korpset og instruktørteamet  de siste 2 år, må prioritere annerledes og hans andre jobb ved et Sykehjem krever mer av Nicklas ,og gjør at han ikke kan ta på seg vervet som dirigent for BSM lenger.
NIcklas slutter 1.februar,
Vi takker Nicklas for kjempeinnsats i løpet av disse to år. Nicklas har bidratt sterkt til å  få våre musikere motivert til å spille og til å tørre spille solo uansett om det har vært aspirant eller i hovedkorpset. Nicklas kan snakke med alle uansett , en god egenskap 🙂
Ønsker Thomas velkommen og gleder oss til å samarbeide om BSM videre utvikling. Til våren teller korpset 22 spillende musikere. det er moro 🙂

Om korpsbygdoyskole

Et lite, dedikert korps. Spilleglede i fokus :-)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.