Tur til Bornholm 26-30.juni

Hei gode korpsforeldre
Som annonsert tidligere, blir det tur til det store utland etter ønske fra våre musikanter 🙂
Det store utland er Bornholm, en vakker øy tilhørende Danmark . For litt mer informasjon om festivalen på Bornholm ta en kikk på vedlagte lenke

www.korpsfestival.dk .

I første omgang trenger vi å vite hvor mange deltagere fra Bygdøy Skoles Musikkorps som blir med , dette for å kunne bekrefte antall til arrangørene.
Vi vil også tilby foreldre som ønsker å delta på Festivalen til samme pris så lenge det finnes plass i bussen. De foreldre som ønsker å være med, er velkommen til å delta på Festivalen og også til å å bo i de feriehytter som vi bestiller.
 Alternativt kan man selvsagt booke  egen hytte /opphold. Lenken ovenfor gir noen tips.
Prisen for turen inkl transport,helpensjon ,festivalprogram og utflukter er kr. 3800.
Styret i BSM har besluttet å sponse hver deltager med  ca 1000 ,- Det vil si at pris pr deltager for 4 dager inkludert transport, tur /retur, buss til disposisjon på Bornholm, helpensjon og festivalpass vil koste NOK 2850,-
Tilbudet om å være med buss og Festivaldeltagelse, vil være «Førstemann til mølla» prinsippet og vi oppfordrer nye foreldre til å bli med.
Påmeldingsfristen er senest 1.mai

Kari

Om korpsbygdoyskole

Et lite, dedikert korps. Spilleglede i fokus :-)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.