Oppstart, Voksenkorps og Jubileum

Hei Gode musikantforeldre

Godt nytt Korpssemester

Vi starter som sagt opp igjen fk tirsdag 29.08 og gleder oss til å se alle musikantene igjen.
Aktivitetskalender og instruktør timer er lagt ut under respektive faner her. Dersom du ønsker å endre noe for din musikant , TA direkte kontakt med den enkelte instruktør.
Voksekorps og Jubileum
Styret i BSM har store ambisjoner om å starte opp voksenkorps som spiller sammen med barna/ungdommene og trener sammen opp mot jubileet til neste år. Mest sannsynlig får vi med oss Ruseløkka Skoles Musikkorps med de foreldre som også har lyst til å ta opp spilling  igjen.
VI avholder et informasjonsmøte den 5.sep kl 1800 om ideen rundt et voksenkorps og hva vi tenker så langt i forhold til Jubileet vårt neste år.
Vi har virkelig lyst til at det skjer noe på Bygdøy helgen 15-16 juni neste år. OG vi arrangerer sammen med alle som jobber mot barn og unge med idrett og kultur her på Bygdøy. (speider, idrettslaget, Folkedansen og koret vil være med som medarrangør) Dette blir et stort arrangement som Bygdøy ikke har sett maken til 🙂
Vi har fått leie hele Maritimt Museums sine utearealer og kan benytte deres fasiliteter. Dette blir gøy.
Vi har mange planer og vi trenger flere som kan ta ansvar for ulike emner så som:
Sikkerhet
Logistikk for enkeltarrangementer
Invitasjonsutsendelse
Underholdning
Annet ideer mottas med takk
Håper så mange av dere som mulig kan komme og gi gjerne beskjed til meg så har vi kaffen og kanskje en kake klar til dere kommer 🙂

Kari

Om korpsbygdoyskole

Et lite, dedikert korps. Spilleglede i fokus :-)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.